Huis van de Kerstman

Van 18 t/m 23 december is de Kerstman met zijn vriendelijke Kerstelf in Sittard. Hij zit lekker warm en knus in zijn tijdelijke huis, het Gruizenkerkje! Kinderen kunnen hier (gratis!) de Kerstman bezoeken, met hem op de foto en even een praatje maken.

De Wèntjerdruim kleurplaat is op alle basisscholen in Sittard verspreid, en is te downloaden op de website. Deze kleurplaat kun je bij het huis van de Kerstman inleveren. Ook staan er Oud Hollandse spelletjes klaar, waar je lang zoet mee bent en kun je mooie kerstcadeaus knutselen!

Tijdens de mooiste tijd van het jaar krijg jij de kans om iemand in het zonnetje te zetten. Heb jij een speciale kerstwens die jij graag in vervulling ziet gaan voor jezelf of voor een dierbare? Vul dan het kerstwens kaartje in en kom deze bij het Huis van de Kerstman in de brievenbus doen! Wie weet laat de Kerstman jouw wens wel in vervulling gaan! Een betere start van het nieuwe jaar kunnen we ons niet bedenken. De kerstwens kaartjes worden voorafgaand aan de Wèntjerdruim op alle scholen in Sittard uitgedeeld en zijn van 18 t/m 23 december in het Huis van de Kerstman te verkrijgen.

 Locatie: Gruizenkerkje | Data: 18-12 t/m 23-12